En VVS-montör att räkna med

Oavsett om du behöver omfattande hjälp vid ett stort bygg- eller renoveringsprojekt, eller om du bara behöver hjälp med att lösa ett stopp i avloppet, så finns vi här redo att rycka ut till din undsättning. Vi har bred kompetens inom VVS och kan åta oss uppdrag av alla de slag. Du är välkommen att diskutera diverse VVS-lösningar med oss såväl som beställa tjänster av alla sorter och omfattningar. Vi välkomnar privatpersoner såväl som företag att nyttja våra VVS-tjänster.

Legitimerat företag

Vår VVS-firma är både legitimerad och sedan länge väletablerad i Helsingborg. Vi har en trogen kundkrets och får ofta in nya kunder hitskickade på rekommendation. Vi är givetvis medlem i VVS Företagen, samt i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen. Vidare är vi certifierade för Heta Arbeten. Alla våra uppdrag genomförs med omfattande försäkringar - för din och vår fullkomliga trygghet.

Billigare med ROT-avdrag - vi hjälper dig

När man anlitar arbetskraft för att bygga eller renovera sin bostad eller sitt fritidshus så har man möjlighet att ansöka om ROT-avdrag. ROT-avdraget ger dig som skattebetalande privatperson rätt till 30% avdrag för alla arbetskostnader på en summa upp till 50 000 kronor per år. Märk att avdraget gäller per person så i ett hushåll med två vuxna blir maxsumman den dubbla. De flesta VVS-tjänster berättigar till ROT-avdrag. Kontakta oss så berättar vi mer.